New York, New York

Nu har jag varit bosatt i staden som sägs aldrig sova, i en månad. Man saknar Sverige minst sagt, den nya lägenheten sin, den underbara staden Stockholm, alla underbara människor som gjorde den sista tiden i Sverige helt fenomenalt. Jag saknar er alla kan jag säga utan tvekan i rösten. Dock så trivs jag bra i min lilla skrubb på Upper East Side. Skolan är tuff och lärarna kräver en hel del av oss, vilket är jobbigt men otroligt bra. De ger oss bilden av hur det är ute i riktiga skådespelarvärlden.

Utöver den kärlek för Shakespeare denna termin har erbjudit, så har jag haft chansen att arbeta med en hel del nya personer. Min klass är en bra klass, vi må vara lite galna ibland men i slutändan är vi väldigt hårt arbetande. Lärarna är på oss från Los Angeles, och tror att vi glider omkring på en räkmacka. Tur nog har vi visat att vi också arbetar hårt. Än så länge har det gått skapligt bra. Jag har sagt till mig själv att bara jag blir godkänd i allt så är jag nöjd, om jag får mer än ett C få jag se det som en bonus. Jag inser att det är viktigt att göra bra ifrån mig, men jag måste fokusera på att må bra med. Jag har trots allt bara en uppsättning av mig själv, vilket har både för och nackdelar utan tvekan.

Min brutna fotled är skapligt okej för stunden, den har sina bra samt dåliga dagar dock. Men inget morfin eller andra spexiga mediciner i mitt blodomlopp längre, vilket känns lovande. Det är bra att jag kan strosa omkring på New Yorks gator utan större problem med.

Just nu är det bara att bli ett med Macbeth, the White Devil, Twelfth Night etc, samt njuta av de sista höst veckorna. Det är varmt och skönt här, men jag kan inte hejda mig för snön som kommer. Älskade snö, jag väntar glatt på dig! Tilldess så får jag njuta av det 16 gradiga vädret och solen skinande. New York känns som en europeisk Amerikansk stad, på många bra sätt. Här kan man faktiskt trivas bra.

RSS 2.0