Ehh. What's Up Doc?

Som alltid är det mycket som har hänt sedan sist. Jag har på något mirakulöst sätt blivit antagen till båda skolorna, och fått stipendium för det hela med. Man kanske borde tänka om när det kommer till vad man är kapabel till. Det känns otroligt att jag är accepterad och att de ser något i mig som jag själv inte gör. Jag vill det i alla fall och brinner för det. Kanske är en bra sak inom de sköna konsterna att man inte anser sig vara så himla bra på det man gör, utan att man alltid vill bli bättre.

Sommaren har flugit förbi i stormfart. Vädret har varit ganska typiskt när det kommer till svensk sommar, vilket majoriteten av svenskarna har klagat över medan man själv sitter där och njuter av svenskt klimat igen. Det har varit otroligt underbart att få träffa familj, mormor och vännerna mina igen. Firat midsommar med Leksandsdräkten på och njutit av Stockholm i Berzelii park och bara njutit. I år har jag även njutit på annat sätt med. Efter att ha varit ledig och lodat omkring i den vackra huvudstaden alltför länge slog rastlösheten in. Det blev att mata på och söka jobb och flirta in sig i butikerna. Efter 1,5 vecka hade jag plötsligt fått 13 jobberbjudanden varav två av den var heltidsanställningar. Skådespelarkunskaperna visar sig att ha nytta i livet. Fick ont i hjärtat när jag tackade nej till ett ställe där de var så otroligt snälla och ville verkligen jobba med mig, men jag hamnade hos ett härligt gäng på Biblioteksgatan och NK.

Sedan var det att stå och sälja och ordna på SAND på herravdelningen inne på NK. Blev en hel del jobb där man var i full rulle 10 dagar i sträck med en dags vila emellan. Folk kom och folk försvann bland personalen men man fick några favoriter, som nu är försvunna för den delen med dock. Den klart mest oväntade dagen var när man kom ut ur personalhissarna på plan 2 och möts av en vägg som är runt butiken. Innanför står kronofogden och tar över butiken. Efter lite krångel så är man uti i Saltsjö-Järla och styr och ställer. När plötsligt de andra medarbetarna behandlar mig som chef över ställer blir man fundersam. Plötsligt har man ansvar över det mesta efter några månaders anställning. Här jobbar man sig uppåt precis innan man ska sluta, känns logiskt. Dock känns det bra att folk ser vad man har för förmåga och driv, samt är himla strukturerad och planerar. Jag vet inte hur många listor jag har gjort denna sommar.

På sidan av allt arbetande ahr jag upplevt konserter i sommar. Linnea Henriksson på grönan med trevligt sällskap som på något sätt övertalade mig att ta båten från grönan till slussen. Sedan var Paul Simon makalös, kärlek i hela kroppen och man hade svårt att varva ner. Hade dock varit mer episkt om Art Garfunkel hade varit med man jag ska verkligen inte klaga. Sedan avslutades sommaren helt fantastiskt med COLDPLAY. Kärlek i massvis från publik, bandet och hela stadion lystes upp. Inte bara tackvare de band man fick som lyste utan även av den energi som fanns. Jag skulle verkligen inte ha velat vara någon annanstans den kvällen.

Inte nog med det så har sommaren bjudit på fantastiska kvällar och firande med fantastiska människor. De har verkligen gjort denna sommar otroligt vacker på många sätt. Det är mycket som har hänt under den senaste tiden och de personerna har verkligen gjort livet lättare.
Dock har de gjort det svårare att åka tillbaka till den amerikanska västkusten, men den smällen får jag väl ta förmodar jag.

RSS 2.0